Witam, czy ktoś posiada ten ciągnik i może powiedzieć kilka słów?
2.9 silnik Deutz bardzo udany 4 cylindry bez DPF'a. 70KM, płaska podłoga, wygodna i duża kabina w F. W wersji V to ciasno jak w trumnie. Ciągnik prosty w standardzie. Dużo opcji i bajerów, np. sprzęgło na guzik w drążku zmiany biegów. Tryb ECO FORTY obniżone obroty podczas maksymalnej predkosci. Dobrze wykończony, fajny design tylko ta cena.. 180 tysięcy brutto przy wersji bieda edition.. jest dużo filmików na YT odnosnie Landini Rex 4 wychodzą z jednej fabryki we Wloszech, różnią się tylko kolorem. Jeśli mialbym kupować ciągnik to tylko ten. W większości nowych ciągników zaczynają upychać intercoolery, downsizing idzie pełną para w Deutz Fahr/Lambo już 3 cylindry.. tylko czekać jak będą robić elektryczne
Mikouaj94, 2020-02-22 13:46, napisał:
2.9 silnik Deutz bardzo udany 4 cylindry bez DPF'a. 70KM, płaska podłoga, wygodna i duża kabina w F. W wersji V to ciasno jak w trumnie. Ciągnik prosty w standardzie. Dużo opcji i bajerów, np. sprzęgło na guzik w drążku zmiany biegów. Tryb ECO FORTY obniżone obroty podczas maksymalnej predkosci. Dobrze wykończony, fajny design tylko ta cena.. 180 tysięcy brutto przy wersji bieda edition..
jest dużo filmików na YT odnosnie Landini Rex 4 wychodzą z jednej fabryki we Wloszech, różnią się tylko kolorem. Jeśli mialbym kupować ciągnik to tylko ten. W większości nowych ciągników zaczynają upychać intercoolery, downsizing idzie pełną para w Deutz Fahr/Lambo już 3 cylindry.. tylko czekać jak będą robić elektryczne
Kolego a jak uważasz lepiej kupić dwa x4.30f czy jednego i do tego następcę gm55 czyli x2.35?
Właśnie będę składał projekt na prow i mam zagowstke. Do tej pory uzytkuje c360 oraz dwa 2812. Tylko pytanie kluczowe czy na 20ha lepiej kupić jeden mocniejszy i jeden slabszy czy dwa mocne.
Mam GM 55 z 2013r. Super ciągnik, prosty, mały, niski ale to ciągnik pomocniczy. Nowa wersja ma nową kabinę i maskę a reszta niczym się nie różni od poprzedniej generacji. Według mnie lepiej kupić jeden większy i jeden mniejszy. Przy dzisiejszych maszynach i urządzeniach lepiej mieć zapas mocy 70-80 KM i mocniejszą hydraulikę. Planuje w tym roku kupić X4.30F lub X4.40F bo GM55 czasem ma ciężko i jest po prostu za lekki do cięższych zadań.
Dzwniłem do dwóch dealerów marki mccormick i powiem Ci, że trzeba naprawdę uważać. W Opolu Lubelskim powiedzieli mi cenę 160tyś netto za x4.30f a w Łukowie 135tyś netto więc cena kolosalnie rozbierzna
W Grójcu w Rolrex cena 148 tysięcy netto. Ciekawe czy wszędzie podają takie same wyposażenie.. nie mogę wysłać zdjęcia oferty bo za duży rozmiar nawet jak zmienszam maksymalnie to nie da rady.. mikouaj94@gmail.com napisz do mnie e-maila to wyślę ci zdjęcie oferty
Portal sadownictwo.com.pl powstał i działa jako niezależny serwis internetowy przeznaczony dla producentów owoców.
Data założenia: 10 czerwca 2001 r.
Pomysłodawca i twórca: Marcin Zachwieja
Portal sadownictwo.com.pl
e-mail: kontakt@sadownictwo.com.pl