Nu nie wchlonie Polska tyle aronii ile zaowocowalo w tym roku + zbiory beda szli eszcze 4 tygodnia + w innych krajach tez dosc aronii. Z calym szacunkiem cuda po 2 zl nie bedzie.
oj 2 zł to już aż takiej hojności nam niech nie okazują:) niech w tym roku będzie promocja 1.99 zł . Żarty żartami ale chyba z tą aronia nie jest aż tak źle. nie wiem to moje zdanie.
zlozylem dzis pare panom propozycje po 80 groszy na poniedzialek chociaz wiedzialem ce cena bedzie obnizana - mam uz zaplanowana dostawe i chcialem spokojne zaplanowac wszystko na week-end. Nie tak nie. Zaczekam pare dni i kupie po 60.
abdank napisał(a) dnia pią, 20 sierpień 2010 06:17
Nu nie wchlonie Polska tyle aronii ile zaowocowalo w tym roku + zbiory beda szli eszcze 4 tygodnia + w innych krajach tez dosc aronii. Z calym szacunkiem cuda po 2 zl nie bedzie.
To miało być śmieszne?,czy ironia wyjątkowo wysublimowana? .Skwituję to krótko, szanowny Panie przedsiębiorco :)-prostactwo w najczystszej postaci(z pierwszego tłoczenia) .Słoma z walonek ci wystaje że z kilometra widać,choć pewnie uważasz się za mieszczucha i wielkiego biznesmena.
fruity81 napisał(a) dnia sob, 21 sierpień 2010 07:53
abdank napisał(a) dnia pią, 20 sierpień 2010 06:17
To miało być śmieszne?,czy ironia wyjątkowo wysublimowana? .Skwituję to krótko, szanowny Panie przedsiębiorco :)-prostactwo w najczystszej postaci(z pierwszego tłoczenia) .Słoma z walonek ci wystaje że z kilometra widać,choć pewnie uważasz się za mieszczucha i wielkiego biznesmena.
Drogi Panie adbank apeluję tylko o jedno i w zbędną dyskusję nie będę się wkręcał.Troszkę szacunku dla ludzi którzy de facto są twymi żywicielami, by się przydało.Jak mamusia z tatusiem nie nauczyli to użytkownicy www.sadownictwo.com.pl mają uczyć elementarnych zasad kultury?Coś tu nie tak...Ciekawe jak rozmawiasz "face to face" z ludźmi od których kupujesz surowiec?Też tak się wysilasz szydząc że sadownik to zwykły cham który ledwo umie się podpisać?.
PS.Co by było ciekawe wcale nie jestem producentem aronii i na twoją twórczość trafiłem zupełnie przypadkowo... I czy aronia będzie po 10 groszy czy po 2 zł to mi to "rybka".Ale chamstwa,prostactwa i góralskiej muzyki nie znoszę.Pozdrawiam
fruity81
chodzi o kombajn samobieżny
plantacja ok 15 lat
rozstaw nie wiem ale interesuja mnie przykładowe ceny np od xx do xx
okolice siedlec jesli to takie istotne
jesli znasz kogos takiego a nie chcesz pisac na forum to napisz wiadomosc bezposrednio do mnie
Tomektylkonie napisał(a) dnia nie, 22 sierpień 2010 09:29
fruity81
chodzi o kombajn samobieżny
plantacja ok 15 lat
rozstaw nie wiem ale interesuja mnie przykładowe ceny np od xx do xx
okolice siedlec jesli to takie istotne
jesli znasz kogos takiego a nie chcesz pisac na forum to napisz wiadomosc bezposrednio do mnie
Świetnie ,właśnie o takie informacje mi chodziło.Więc sprawa wygląda w ten sposób...Też jestem z okolic Siedlec, ale swoją "połówką" nie będę się porywał na 15 letnią plantację aronii.Skontaktuj się z użytkownikiem forum o nicku "juraaa",wiem że takie usługi wykonywał (ma Skierniewickiego KPS-a) i jest z Siedlec.Na PW napiszę ci numer do jeszcze jednej osoby która prawdopodobnie ma nowego "Victora" , ale nie wiem czy wykonuje takie usługi.