Witam, Czy ktoś słyszał o spadku cen na Broniszach w ostatnich dniach? Głównie chodzi mi o odmianę Paulared i Delikates. I czy jest dużo chętnych kupców czy trzeba odstać swoje (przy ładnym towarze)?
Z góry dziękuję za odpowiedź
NA BRONISZACH OD DAWIEN DAWNA JEST TAK ŻE CZASEM JEST DROŻEJ A CZASEM TANIEJ TYLKO ODNAS ZALEŻY CZY SPRZEDAMY TANIO I SZYBKO WRUCIMY DO DOMU SAMI ZAPIEPSZAĆ W POLU CZY POCZEKAMY I SPRZEDAMY DROGO A WTEDY BĘDZIE NAS STAĆ ZATRUDNIĆ LUDZI DO PRACY . DECYZJA NALERZY DONAS!!!!!!!!!!!!!!!!!
Giełda Sandomierz:
Delikates sortowany na trzy wybory:
20 zł
15 zł
10 zł
PaulaRed:25 zł
Ale ceny pójdą chyba w dół bo jabłek więcej niż tydzień temu...
Dzisiaj Sandomierz:
Delikates (gruba bomba) 35zł
Gala Must 30 zł
Rubin 30 zł
Lobo 25-30 zł Czy na innych giełdach pojawił się już Rubin?
Na ładne jabłko nadal zejście nie złe...
Czy pojawił sie juz Ligol na Broniszach?? Mam juz ładny towar na drzewach i zastanawiam sie czy juz mozna go przerwac i jechac na hancel. Dzieki za opdowiedz.
Heyo koledzy;) Dzisiaj w Sandomierzu rubina sprzedałem po 35 zl, ładny ale nie ukrywam,że ciut'strojony'...cóż gradzik był... Ogólnie jabłka przybywa ale zejście dobre.
Sandomierz:
Jednym słowem klapa. Górna granica wywoławcza 30zł za super towar. Lobo około 20zł. Ceny sprzedaży pewnie jeszcze niższe.
Szybki efekt mobilności grójeckich sadowników, ponad połowa jabłka przez nich oferowana. To jabłko co nawieźli, chyba jeszcze ze dwa dni będą sprzedawać
Kolego nie zrozumiałeś mojej sugestii ! mi nie chodziło o idareda tylko że ty już startujesz na targ z ligolem .Nie masz wcześniejszych odmian czy nie pryskałeś wapnem i boisz się że ci zakorkuje ? Dlatego robi się klapa na targu bo wszyscy sprzedają byle czerwone .Rozumie że podatek do 15stego ale dajcie trochę na wstrzymanie cena i tak będzie i tak .