|
|
|
|
| Odp: gratulacje dla pomologa [wiadomość #7884 (odpowiedź na #6423) ] |
nie, 26 sierpień 2007 00:29   |
 |
pomolog Wiadomości: 3194 Dołączył(a): styczeń 2007 |
Maniak |
|
|
Jeszcze raz dziękuję za życzenia - postaram się Was nie zawieść. Ale korzystając z okazji, że dziś mija rok od rozpoczęcia mojej przygody z portalem, teraz moja kolej na podziękowania. W ciągu tego roku dowiedziałem się o sadownictwie o wiele więcej niż w czasie nauki... dlaczego? Bo nasze forum jest unikalnym zbiorem wiedzy - wiedzy praktycznej. Tego nie można znaleźć w książkach. Dzięki Waszym poradom i sugestiom udało się rozwiązać wiele problemów, określić przyczyny wszelkiego rodzaju niedoborów, chorób czy szkodników atakujących drzewka w sadach.
Nieodłącznym elementem portalu jest czat, gdzie można "pogadać na luzie" nie tylko o sprawach związanych z sadownictwem, ale po prostu - o życiu i codzienności, często z dużą dawką humoru i żartów . I dlatego właśnie staram się codziennie odwiedzać portal i spotykać z sadownikami - wspaniałymi ludźmi, z którymi kontakt jest dla mnie tak dużą przyjemnością (i w tym miejscu ukłony dla mojej małżonki, która cierpliwie znosi to moje "ślęczenie" przy komputerze ). A teraz czas na podziekowania - na poczatek dla człowieka, który ruszył machinę i prowadzi ją od 7 lat - dziękuję Marcin za zaufanie w stosunku do mojej osoby, a przede wszystkim za Twoją pomysłowość, ogromny wkład pracy, czasu i nieustanną walkę "z co rusz rzucanymi pod nogi kłodami"; serdeczne podziękowania dla moderatorów - Yorqa- wspaniały przyjacielu za całokształt i dodatkowe korepetycje z informatyki , Yarex- łowco newsów , duszo towarzystwa i kopalnio pmysłów, Ideea, Daridari, Hanat, Gabi, Czaro i inni moderzy - to Wam przede wszystkim należą się gratulacje za sprawne i fachowe prowadzenie portalu. Chciałbym podziękować wszystkim uzytkownikom za życzliwe słowa, pytania, posty i czas poświęcony sadownictwo.com.pl. Z nadzieją na równie udany ciąg dalszyPozdrawiam serdecznie
Piszę poprawnie po polsku
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|