sprzedawalem do tej firmy jabluszka,mieli dlugi termin platnosci bo az 90 dni po dwoch telefonach po skonczeniu 90 dni wyplacili ale trzeba bylo troche na nich nacierac
słyszeliście coś o tej firmie nowego, bo podobno zmienili nazwę, adres i robią to samo - czyli biorą tylko zapominają zapłacić. Teraz podobno w Grójcu.
Kilka dni temu dzwonili do mnie z firmy Rikas czyli chyba nazwa zostala. Oferowali za idareda 65 groszy i platne na reke a o nowym adresie nic nie wspominali.
Potrzebuje nr telefonu do kogoś z w/w firmy, ponieważ tego który się znajduje na stronie internetowej nikt nie odbiera. z góry dzięki. voytcek@gazeta.pl
Firma zaczeła od poprzedniego tyg ponowną działalnosc w Zalesiu koło Wilkowa tam gdzie wczesniej przyjmowali. Wiem ze przelewali długi ale czy wszystkim to sie nie orientuje teraz szukaja jabłek i mowia ze placa odrazu przy odbiorze bo nawet dzwonili ale podziekowałem niestety aktualny numer nie znam
Właśnie o zaległości chodzi, widocznie nie wszyscy mają to szczęście aby otrzymać od nich swoje pieniądze, a termin płatności w moim przypadku minął ok. 4 m-ce temu.
no u nas przelali po ok 8 miesiacach od dostawy no i tak jak pisałem słyszalem ze reguluja długi moze i Tobie przesla lub trzeba do nich jechac i sie przypomniec
Dokladnie to Azerowie skup jest w Zalesiu gm Błędów
O ile się nie mylę to prezesem był...i chyba nadal jest Pan o wdzięcznym imieniu i nazwisku Szakir Bajramow.Z doświadczenia wiem że z firmami z byłego bloku ZSRR można handlować,ale rzeczą świętą musi być gotówka W przypadku przelewów (nawet natychmiastowych) niech "spadają na drzewo" i dalej szukają naiwniaków... .
Witam,
Poszukuję kontaktu z tymi ludźmi. Ta inna firma działające, o której mowa była to Bajramow Fruit Poland, z siedzibą w Grójcu w wynajmowanym mieszkaniu, gdzie oczywiście ani widu ani słychu. Kontakt się urwał jakieś 2 tygodnie temu, owczywiście chodzi o płatności.