PLATFORMA JEST TO RYDWAN Z DITTA SERIA. DO NAPĘDU 2 POMP HYDRAULICZNYCH SŁUŻY SILNIK OD RAKA. JAZDA TO KOLEJNO POMPA OD GPW 40L/MIN ROZDZIELACZ OD EV 687 SILNIK DANFFOS OMS125 PRZEKŁADNIA 1;2,75 KOŁO 80CM ŚREDNICY 50CM SZER. WSPOMAGANIE TO POMPA OD RAKA 25L/MIN. ORBITROL DANFFOS 200 SILNIK DANFFOS OMR200 PRZEKŁADNIA ZĘBATA.I FINAŁ JEST TAKI ŻE PLATFORMA NIE MA SIŁY JEZDŻIĆ PO SADZIE.NA MOJE SZCZĘŚCIE PO ROZKRĘCENIU 8 ŚRÓB ODPINA SIĘ KONIA OD WOZU I MOŻNA ZNOWU PODPIĄĆ JĄ DO CIĄGNIKA. JEŻELI CHCIAŁBY TKOŚ MI COŚ PODPOWIEDZIEĆ TO CHĘTNIE WYMIENIE SIĘ DOŚWIADCZENIAMI.
Problem tkwi pewnie w "braku oleju" w silniku napędu jazdy.Piszę w nawiasie bo olej pewnie jest w układzie, jednak masz zasilanie silnika przez rozdzielacz o małej przepustowości to i "siły mało".Spróbuj zapiąć jedną sekcję tylko do jazdy ale taką gdzie krucce mają choć 3/4 cala/22mm/. Generalnie raczej do jazdy założyłbym silnik orbitralny a ten co jest dałbym na jego zasilanie .
PS .żeby szybko zweryfikować moje pomysły wystarczy podać olej na napęd pomijając rozdzielacz -pewnie kojarzysz o czym mowa ale to "jazda bez trzymanki"
sprzęt znajduje się w gminie Mogielnica k. Grójca. zainteresowani mogą dzwonić pod ten nr. 692 787 491. może ma ktoś z was jakąś ciekawą samoróbkę to niech wrzuci fotki.
ODŚWIEŻAM TEMAT KOLEDZY KONSTRUKTORZY MOŻE WRZUCICIE ZDJĘCIA JAKICHŚ CIEKAWYCH SPRZĘTÓW. BO ZNOWY KORCI MNIE ŻEBY COŚ ZBUDOWAĆ. WIELE SIĘ SŁYSZY O JAKICHŚ KONSTRUKCJACH A NIKT NIC NIE CHCE POKAZAĆ. WIĘCEJ ODWAGI I WIARY W SIEBIE, MOŻE WSPÓLNYMI SIŁAMI COŚ ZBUDUJEMY. POZDRAWIAM.